El 2021 ja ha començat, i amb ell, el compte enrere per una edició molt especial de la Interclubs Empordà. I és que enguany celebrem el 20è aniversari de la regata itinerant de creuer de la Costa Brava!

La primera cita de l’any per la flota ha estat online. Una conferència sobre les novetats de la temporada 2021 de creuer a Catalunya que va tenir lloc el dissabte 9 de gener a les 19 h a través de la plataforma Zoom i que va comptar amb una trentena d’assistents.

Destaca la nova promoció que ha llançat la Federació Catalana de Vela (FCV) que permet obtenir el certificat de ràting ORC de manera gratuïta. Disponible per a embarcacions que no hagin tramitat mai un ràting ORC o que faci més de tres anys que no el tenen, aquesta iniciativa té per objectiu facilitar que les embarcacions puguin obtenir-lo i que la flota pugui competir unida sota un mateix estàndard en la mesura del possible així com ampliar el número de participants a les trobades i regates de la classe.

Sol·licita el teu ràting ORC gratuït!

Aleix Ballester, responsable de l’Àrea de Competicions de la Federació Catalana de Vela (FCV), va ser l’encarregat de donar a conèixer a conèixer l’oferta. També va presentar el calendari català de regates, les llicències federatives disponibles i el llistat de material de seguretat necessari per participar-hi.

La xerrada, introduïda per Pere Sala, vocal de creuer del Club Nàutic l’Escala, i Paco Muñoz, president del Club Vela Golfus, també va comptar amb les aportacions de Joel Brossa, membre de del Comitè de Creuer de la FCV i de l’Associació de Regatistes d’Altura del Mediterrani.

Patrocinadors oficials
Cercar
Segueix-nos
Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email