Avui sí! Finalment hem estrenat les classificacions de la Interclubs Empordà 2019 amb una prova. Diumenge 15 de setembre, segon dia de competició de la Fase 1 de la regata itinerant de creuer de la Costa Brava, la seu de la regata han estat el GEN Roses i Port de Roses. És aquí on tots els participants, 20 tripulacions, s’han reunit al voltant de les 10 h per esmorzar i assistir a la reunió de patrons abans de sortir a l’aigua poc després de les 11 h.

El dia ha estat assolellat i el vent tornava a ser suau, tot i que ha ofert uns cinc nusos d’intensitat mitja que han permès celebrar la primera i única prova d’aquesta primera fase de la Interclubs. El recorregut, d’una 1,3 milles, consistia en un sobrevent-sotavent de dues voltes que ha acabat primer, en temps real, el Cortomaltés Uno (X-35) d’Elena Ruiz.

Primers resultats!

El temps amb què aconseguien aquesta victòria permetien, a la tripulació del CV Golfus – Empuriabrava, fer-se amb la primera posició de la general ORC. Lideren el rànquing seguits de Meltem (Dufour 34 Performance) de Laurent Sagols del CN Banyuls i L’Oreig (Archambault A34) de Martí Gelabert del CN Port d’Aro.

Entre la flota RI les tres primeres places del podi provisional són per al Lone (IMX 38) de Ramon Garriga del CN Port d’Aro; Manu Tercer (Bénéteau First 35) de Lluís Casademont del CN Costa Brava i Loch Lomond (Jeanneau Sun Fast 36) de Jordi Iglesias del CV Golfus – Empuriabrava.

Categories Rally i HN

El Joker (Cork 1720) de Cristian Baille del GEN Roses lidera la flota Rally. El segueixen Furri (Dufour 40E) de Ramon Almato del CN l’Escala i Twiki (Dufour 40) de Lluís Ferrés del CN Costa Brava.

Pitalugue (Suspens) de Christophe Cottin del SNBV i Meltem encapçalen la classificació HN provisional.

La primera fase de la regata Interclubs Empordà ha estat organitzada pel Club Vela Golfus-Empuriabrava i el GEN Roses amb la col·laboració de Marina Empuriabrava i Port de Roses  i el patrocini de Grup Terraza i Nautamarine.

Classificacions

Fotografies

Regata en diferit

 

Patrocinadors oficials
Cercar
Segueix-nos
Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email