Un nou cap de setmana, una nova fase de la XXI Interclubs Empordà completada. En aquesta ocasió, el Club Nàutic Estartit ha estat l’encarregat d’acollir la trentena de tripulacions de la regata itinerant de creuer de la Costa Brava nord els dies 8 i 9 d’octubre.

La Fase 2 de la Interclubs Empordà s’ha resolt amb dues proves disputades. El dissabte, malgrat que el dia s’aixecava amb pluja, es va poder celebrar un recorregut al voltant de les illes Medes. El vent, dels 20 graus de direcció i 10-12 nusos d’intensitat, va acompanyar les embarcacions en les nou milles navegades.

La segona jornada ha estat assolellada i la temperatura, més agradable. El vent ha estat suau, amb uns 4-6 nusos d’intensitat de mitjana, però ha permès navegar la segona prova prevista per l’etapa: un recorregut sobrevent-sotavent de dues voltes.

Nauticescala 3, primer ORC

Amb dues victòries de dues aquest cap de setmana, el J70 liderat per Marc Verdaguer Nauticescala 3 es situa en primer lloc de la divisió ORC. És líder amb quatre punts i empatat amb L’Oreig (Archambault A35) de Martí Gelabert del Club Nàutic Port d’Aro. A la tercera plaça es manté Atxassu, el J80 de Jordi Batlle que representa el GEN Roses.

Windshear i Lake Placid conserven el seu lideratge

Al capdavant de la flota RI continua el Windshear (J105) de Hans Mulder del Club Vela Golfus, mentre que Lake Placid (Muscadet) de Yannick Tarrés del Club Nàutic l’Escala conserva també el primer lloc Rally amb cinc punts. En aquest cas, la segona i la tercera posició han canviat. Heyoka (Jeanneau Sun Fast 36) de Jean-Claude Margail del CN Banyuls ascendeix al segon lloc i Maupiti (Grand Surprise) de Gilles Garrigue del CN Argelès-sur-Mèr es queda el tercer.

Aquest cap de setmana també s’han publicat les classificacions provisionals al Millor Club i al Club amb Més Participació. El Club Nàutic Port d’Aro és, de moment, el Millor Club amb 32,67 punts. El Club Nàutic L’Escala, per la seva banda, ostenta la major participació amb un total de nou tripulacions.

Un altre dels punts destacats d’aquest cap de setmana ha estat el programa social que ha preparat el Club Nàutic Estartit pels navegants de la XXI Interclubs Empordà i que ha començat, cada dia, amb un esmorzar complet a la seu social de l’entitat. El gran protagonista, però, ha estat el sopar de l’Interclubs Meeting Point, que va aplegar una seixantena de navegants al restaurant del Club Nàutic Estartit per tal de compartir experiències i anècdotes al voltant d’un bon sopar.

Desenllaç a l’Escala

Superat l’equador de la XXI Interclubs Empordà, les tripulacions ja han començat a traslladar les seves embarcacions al Club Nàutic l’Escala, que serà la seu del desenllaç de l’edició 2022 de la regata itinerant de creuer de la Costa Brava nord els dies 22 i 23 d’octubre.

La regata Interclubs Empordà és una iniciativa del GEN Roses, el Club Vela Golfus, el Club Nàutic l’Escala i el Club Nàutic Estartit. La seva XXI edició és una realitat gràcies al patrocini de Nautasystems i rep la col·laboració, a més, de CJB Veleros, Jotun, Varador l’Escala, Helly Hansen, la Federació Catalana de Vela, Marina Empuriabrava i Port de Roses, que han acollit les embarcacions en aquesta primera fase.

Classificacions

Fotografies

Patrocinadors oficials
Cercar
Segueix-nos
Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email