XX Interclubs Emporda 2021 - Estartit

Ja ha començat el desenllaç de la XX Interclubs Empordà! Avui, dissabte 23 d’octubre, el Club Nàutic Estartit ha rebut a les tripulacions de la regata itinerant de vela de creuer de la Costa Brava, que disputen la tercera i última fase de la seva edició 2021.

La jornada ha començat, en aquest cas, amb un bon esmorzar que ha precedit la reunió de patrons, celebrada a les 11 h. Aquesta primera trobada ha servit també perquè el Manu Tercer (Bénéteau First 35) de Lluís Casademont del CN Costa Brava – CV Palamós recollís la bandera que l’acredita com a líder provisional de la divisió RI de mans del Triplex II (Dufour 334 Trophy) de Jordi Capel. En la resta de categories, la bandera no ha canviat d’embarcació.

XX Interclubs Emporda 2021 - Estartit

Nova cita amb la tramuntana

La flota ha sortit a l’aigua just després per navegar el que ha estat un únic recorregut sobrevent-sotavent just davant les illes Medes. Les condicions, amb un onatge considerable i una tramuntana d’entre 18 i 24 nusos, han exigit el millor a totes les tripulacions. També han obligat el Comitè a finalitzar la navegació d’avui amb una única màniga disputada, que s’ha adjudicat amb temps real el Wave (Grand Soleil 44) de Craig Clark del CN Estartit.

En aplicar el temps compensat, la victòria de la divisió ORC ha estat novament per L’Oreig (Archambault A35) de Martí Gelabert del CN Port d’Aro, que amb cinc primers parcials segueix guanyant avantatge sobre el segon classificat, el Windshare (J105) de Hans Mulder del CV Golfus.

XX Interclubs Emporda 2021 - Estartit

Afiançant posicions

Amb un segon a la prova d’avui, el Manu Tercer continua encapçalant la flota RI seguit de Lone II (IMX 38) de Ramon Garriga del CN Port d’Aro i el Fanytas (Dufour 34) d’Ingrid Banús del CN Port d’Aro.

Entre els Rally Regata, el Nauticescala 3 (J70) patronejat per Marc Verdaguer del CN l’Escala continua sumant victòries i afiançant el seu lideratge, mentre que el Matifou (Attalia) d’Olivier Caucat, també de l’Escala, continua al capdavant de la divisió Rally Creuer.

A les classificacions Vintage i A Dos tampoc hi ha canvis. Manu Tercer és el primer Vintage mentre que entre les tripulacions dobles, és Pichu (Dufour 40 Performance) de Nacho Rupérez del CN El Balís qui és al capdavant.

XX Interclubs Emporda 2021 - Estartit

Encara més sorpreses a l’Estartit!

Un cop a terra la jornada continuarà amb la vessant més social de la regata. El darrer Interclubs Meeting Point de la XX Interclubs Empordà tornarà a reunir les tripulacions per sopar al Club Nàutic Estartit. Durant aquesta trobada també es celebrarà l’últim sorteig de la temporada entre els assistents, en aquest cas, amb premi sorpresa!

La jornada de demà tancarà l’edició 2o21 de la regata a l’Estartit. Fins demà!!

Consulta les classificacions
Reviu la regata
Visita la galeria d’imatges

Patrocinadors oficials
Cercar
Segueix-nos
Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email