22 embarcacions, un dia assolellat i un vent mandrós que ha tardat en arribar però que ha permès disputar la setena prova de la Regata Interclubs Empordà 2019. Arranca, així, avui dissabte 26 d’octubre, el desenllaç al Club Nàutic Estartit, seu de la quarta fase de la competició de creuer itinerant de la Costa Brava.

Al vent li ha costat establir-se i després d’esmorzar i celebrar la reunió de patrons, les tripulacions encara han hagut d’esperar a terra una bona estona abans de sortir a l’aigua. Ha estat més tard de les 13 hores, però tot i la timidesa amb la que ha entrat, el vent, de direcció 80-85 ha ofert una intensitat de 3 a 6 nusos. Suficients per disputar una prova d’unes set milles de distància al voltant de les Illes Medes.

El Wave (Grand Soleil 44) de Craig Clark del CN Estartit ha tornat a ser el primer en creuar la línia d’arribada en temps real. L’avantatge sobre els seus competidors, però, el situen sisè de la general de la prova en temps compensat. El guanyador ha estat, en aquest cas, el Nauticescala 3, el J70 del CN l’Escala patronejat per Marc Verdaguer.

Classificacions

Fotografies

 

Patrocinadors oficials
Cercar
Segueix-nos
Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email