Avui, dissabte 12 de setembre, ha arrancat la XIX Interclubs Empordà a Empuriabrava i ha estat tot un èxit tant en participació com en condicions de navegació. I és que la trentena de tripulacions participants, entre les que s’hi han unit algunes de la secció de creuer del Club Vela Golfus, han gaudit d’un dia amb calor d’estiu i un vent de tramuntana que els ofert fins a 12 – 14 nusos al final de la jornada de navegació.

Condicions ideals per completar el programa previst: dues proves d’unes cinc milles que s’han iniciat puntualment al voltant de les 12:25 h. La primera màniga, els ha dut des de davant la bocana de Marina Empuriabrava, que ha acollit la seu del dia, fins a donar la piscifactoria de Roses per després dirigir-se a la línia d’arribada. La segona ha consistit en un recorregut tècnic.

Doble victòria en temps real per L’Oreig

En els dos casos, L’Oreig (Archambault A35) de Martí Gelabert, del CN Port d’Aro, s’ha adjudicat la victòria en temps real. També en compensat en la divisió ORC, mentre que en RI la primera posició ha estat finalment per Triplex II (Dufour 334 Trophy) de Jordi Capel del CV Golfus-Empuriabrava amb un primer i un segon parcials.

Entre els Rally, el líder és el Jocker in the Pack (Cork 1720) de Cristian Baille, també del CV Golfus, mentre que en HN, el rival a batre demà és Impulsion (Bénéteau First 40 Racing) de Jean-Marie Sannac del CN Banyuls.

Finalment, ens agradaria agrair al Club Vela Golfus i a Marina Empuriabrava el seu acolliment, ja que sense ells, aquesta primera fase no hagués estat possible.

Classificacions

Reviu la regata en directe, aquí

Modificacions en el programa de demà, consulta-les.

I les fotos!

Patrocinadors oficials
Cercar
Segueix-nos
Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email