S’acosta el final de la XXI Interclubs Empordà. Un nou cap de setmana per gaudir de la vela de creuer a la Costa Brava Nord i el darrer per conèixer els vencedors. Serà els dies 22 i 23 d’octubre al Club Nàutic l’Escala, on a més de les darreres proves puntuables, esperen més sorpreses als navegants.

El millor premi per al teu veler amb Varador l’Escala i Jotun Olympia Grup

Destaca el sorteig que han preparat els col·laboradors de la regata Varador l’Escala i Jotun Olympia Grup per als participants. Un descompte del 50% en el Pack Manteniment Exprés a Varador l’Escala que inclou l’aplicació de pintura Jotun Marenostrum i els serveis de grua, apuntalament i estada de cinc dies.

El tractament perfecte per navegar amb un veler amb les millors condicions es sortejarà durant l’Interclubs Meeting Point, que tindrà lloc el dissabte 22 d’octubre després de la prova prevista i que consistirà en una Pasta Party. El moment ideal per retrobar-se i compartir experiències i anècdotes de la jornada.

A més, els dos dies de competició començaran amb un bon esmorzar per agafar energies a partir de les 9:30 hores al Restaurant & Gastrobar Bol Roig del Club Nàutic l’Escala.

No t’ho perdis i recorda:

Patrocinadors oficials
Cercar
Segueix-nos
Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email