Demà arranca la Interclubs Empordà en una edició que congregarà fins a 29 embarcacions i un total de 130 navegants de la classe creuer. Tota una xifra rècord de participació que compta, a més, amb nou tripulacions franceses que no han volgut perdre’s la regata de creuer itinerant de la Costa Brava nord. Enguany la regata proposa tres fases durant les que les embarcacions recalaran a Empuriabrava i Roses (24 i 25 de setembre), L’Estartit (8 i 9 d’octubre) i L’Escala (22 i 23 d’octubre).

Els regatistes es trobaran, doncs, aquest dissabte 24 de setembre acollits pel Club Vela Golfus i Marina Empuriabrava per encetar el programa esportiu i social de la XXI Interclubs Empordà. Navegaran les primeres milles, però també podran sol·licitar provar el Bénétau 343 convertit a elèctric amb un propulsor Oceanvolt per NautaSystems de la mà dels responsables de l’empresa col·laboradora de la regata. Aquest Bénéteau de 34 peus serà, a més,  la base d’operacions del Comitè de Regata durant les tres fases de la regata de creuer itinerant.

El diumenge 25, l’acció es traslladarà al GEN Roses amb la navegació que definirà els primers líders de la XXI Interclubs Empordà.

Des de l’organització ja ho tenim tot a punt… I tu? Recorda:

Patrocinadors oficials
Cercar
Segueix-nos
Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email