2022-Interclubs Emporda-78

La XXI Interclubs Empordà s’ha estrenat aquest cap de setmana, 24 i 25 de setembre, amb dues proves celebrades a la badia de Roses amb el Club Vela Golfus i el GEN Roses com a amfitrions. La regata de creuer de la Costa Brava nord comença, així, una edició de rècord en la que registra fins a 130 navegants, 30 tripulacions inscrites i entre elles nou equips francesos.

La primera fase de la competició itinerant de creuer ha aixecat el teló al Club Vela Golfus i una màniga disputada amb un vent tèrmic suau marcat per l’entrada d’un front al tram final de la jornada. La segona jornada ha estat el GEN Roses l’encarregat d’acollir els navegants, que han gaudit d’un gregal d’uns 14-15 nusos d’intensitat en la major part del recorregut.

L’Oreig, primer líder ORC

Amb dues fantàstiques victòries, L’Oreig (Archambault A35) de Martí Gelabert del Club Nàutic Port d’Aro és el primer líder de la divisió ORC. El segueixen el J70 del Club Nàutic l’Escala patronejat per Marc Verdaguer, el Nauticescala 3 i el J80 Atxassu de Jordi Batlle del GEN Roses.

Windshear i Lake Placid, primers RI i Rally

Windshear (J105) de Hans Mulder del CV Golfus encapçala la classificació RI amb el Manu Tercer (Bénéteau First 35) de Lluís Casademont en segon lloc, mentre que Lake Placid (Muscadet) de Yannick Tarrés del Club Nàutic l’Escala és el primer Rally amb tres punts. En aquesta divisió, el segueixen Maupiti (Grand Surprise) de Gilles Garrigue del CN Argelès sur Mer i Jocker in the Pack (Cork 1720) de Cristian Baille del CV Golfus amb cinc i vuit punts, respectivament.

Propera recalada: l’Estartit

Finalitzada aquesta primera fase, les tripulacions es tornaran a trobar al Club Nàutic Estartit entre els dies 8 i 9 de setembre. Els esperen més navegació i més diversió mentre lluiten per aconseguir les millors posicions.

La regata Interclubs Empordà és una iniciativa del GEN Roses, el Club Vela Golfus, el Club Nàutic l’Escala i el Club Nàutic Estartit. La seva XXI edició és una realitat gràcies al patrocini de Nautasystems i rep la col·laboració, a més, de CJB Veleros, Jotun, Varador l’Escala, Helly Hansen, la Federació Catalana de Vela, Marina Empuriabrava i Port de Roses, que han acollit les embarcacions en aquesta primera fase.

Classificacions

Fotografies

Patrocinadors oficials
Cercar
Segueix-nos
Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email