Dissabte ens tornem a trobar a la que serà l’edició 2019 de la regata Interclubs Empordà. Seràn quatre fases i vuit dies intensos de navegació i emocions per compartir una passió, la vela de creuer, i un entorn únic, la Costa Brava. Començarem dissabte 14 de setembre a Empuriabrava!

Recorda:

  1. Si ja has enviat tota la documentació, només ens hauràs d’entregar el FULL DE SORTIDA PER CADA FASE. En el cas de que no puguis passar per l’oficina de regata a Empuriabrava, envia’ns el registre de sortida per whatsapp al 618771717 dissabte al matí.
  2. Si tens documentació pendent per entregar, presenta-la abans de les 11 hores del primer dia que participis a la regata. Consulta la documentació pendent aquí .
  3. Cal confirmar assistència i pagar els 20€/p per participar al Interclubs Empordà Meeeting Point que tindrà lloc dissabte 14 a la tarda: menjar, sorteig, premis, música i molta diversió! Més informació.
  4. Consulta l’Annex i les instruccions de regata aquí
  5. Saps que es podran seguir totes les proves en directe i reviure-les en diferit? Més informació
  6. El dissabte de cada fase, al finalitzar les proves del dia, es lliurarà una bandera al primer classificat de cada divisió, segons les classificacions provisionals disponibles en aquell moment i abans de resoldre les possibles protestes o sol·licituds de reparació del dia. Aquestes embarcacions hauran d’arborar la bandera durant la seva estada al port base en tot moment fins el següent dissabte, quan hauran de retornar la bandera a l’organització abans de la reunió de patrons. Durant l’entrega de banderes, es sortejaran obsequis entre tots els participants. És obligatori assistir a l’acte per optar al premi. El fet de no d’arborar la bandera pot suposar una penalització per part de l’organització. Més informació
Patrocinadors oficials
Cercar
Segueix-nos
Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email