Ja falta molt poc… El proper dissabte ens tornem a trobar a la que serà l’edició 2020 de la regata Interclubs Empordà. Seràn quatre fases i vuit dies intensos de navegació i emocions per compartir una passió, la vela de creuer, i un entorn únic, la Costa Brava. Començarem dissabte 12 de setembre a Empuriabrava!

Recorda:

  • Enguany la majoria de tràmits són online per tal de garantir la màxima seguretat de tots els participants i persones involucrades a la regata, pel que si encara tens documentació pendent per entregar cal que la presentis per email a interclubsemporda@gmail.com o bé per Whatsapp al 679 062 401 divendres 11 de setembre a les 15 h. Consulta la documentació pendent aquí .
  • Si ja has enviat tota la documentació, només hauras d’omplir el FULL DE REGISTRE DE SORTIDA. Aquest formulari que també passa a ser únicament online, cal omplir-lo abans de les 11 h de CADA DIA DE COMPETICIÓ.
  • En aquesta primera Fase, l’organització ofereix un pícnic diari per a totes les tripulacions participants. Per recollir-lo, així com per aconseguir la motxilla obsequi de la Interclubs Empordà 2020 cal que només una persona de l’equip es presenti per l’Oficina de Regata abans de les 11 h.
  • CONSULTA TOTA LA INFORMACIÓ NECESSÀRIA DE LA REGATA:
  • No et perdis la reunió de patrons! Tindrà lloc cada dia de competició a través del canal VHF 72.
  • Porta amb tu el teu telèfon mòbil amb la bateria ben carregada! Un any més, serà possible fer el seguiment i reviure en diferit les diferents proves de la Interclubs Empordà gràcies al software Estela.
  • Un cop acabades les mànigues previstes pel dia, podràs consultar les classificacions a la web de la regata.
  • Qualsevol reclamació o sol·licitud caldrà fer-la per mail al correu de la interclubsemporda@gmail.com. el termini per fer qualsevol reclamació serà de 60 min. després de finalitza la última prova de cada embarcació.

Consulta el vídeo explicatiu

 

 

Patrocinadors oficials
Cercar
Segueix-nos
Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email