Ja falta molt poc… El proper dissabte ens tornem a trobar a la que serà l’edició 2021 de la regata Interclubs Empordà. Seran tres fases i 6 dies intensos de navegació i emocions per compartir, de nou, una passió, la vela de creuer, i un entorn únic, la Costa Brava.

Preparat? Consulta el programa social i esportiu.

Novetats: 

  • Reunió de patrons cada dia de regata
  • Interclubs Meeting Point amb places limitades
  • LLiurament de guardons de la XIX edició de la Interclubs Empordà.
  • La majoria de tràmits seguiran sent online per tal de garantir la màxima seguretat de tots els participants i persones involucrades a la regata. Si encara tens documentació pendent per entregar cal que la presentis per email a interclubsemporda@gmail.com o bé per Whatsapp al 679 062 401.

Recorda: 

  • Si ja has enviat tota la documentació, només hauràs d’omplir el FULL DE REGISTRE DE SORTIDA. Aquest formulari que també passa a ser únicament online, cal omplir-lo abans de les 11 h de CADA DIA DE COMPETICIÓ.
  • En aquesta primera Fase, l’organització ofereix un pícnic diari per a totes les tripulacions participants. Per recollir-lo, així com per aconseguir la motxilla obsequi de la Interclubs Empordà 2021 cal que només una persona de l’equip es presenti per l’Oficina de Regata d’Empuriabrava i Roses abans de les 11 h.

Tant les instruccions com l’annex 1 serà publicat el proper dia 22/09/2021.

Patrocinadors oficials
Cercar
Segueix-nos
Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email