Ja falta molt poquet per tornar-nos a veure a la Fase 2 de la Regata Interclubs Empordà 2019! Aquest cap de setmana 28 i 29 de setembre descobrirem la Costa Brava Nord i el sud de França en el seu estat més pur. El Club Nàutic Port de la Selva i el Yacht Club Argelès Racou acullen la segona etapa de la Interclubs, que rep el patrocini de Nautamarine i el Grup Terraza.

Vols conèixer tots els detalls d’aquest cap de setmana? Consulta el programa de la Fase 2!

Sol·licitud Furri

Davant la petició presentada el passat dia 15 de setembre per part l’embarcació Furri en la que sol·licitava entrar al Grup RI atès que tenia un ràting RI en tràmit amb anterioritat al tancament de les inscripcions, la Direcció de la Regata accepta la sol·licitud. Per tant l’embarcació Furri competirà a la divisió RI.

Modificació punt 8 de l’Anunci de Regata

La Direcció de Regata modifica el punt 8 de l’Anunci de regata:

  • On s’especifica: «Més de 9 embarcacions inscrites en una divisió premi al 1r, 2n, 3r i 4t classificat»
  • El text queda substituït per: «Més de 9 embarcacions inscrites en una divisió premi al 1r, 2n, 3r, 4t i 5è classificat»

Igualment, segons el punt 2 de l’AR, la Direcció de Regata estableix el següent criteri:

  • S’estableix que les divisions RI, ORC, HN i RALLY no seran dividides per classes. Els guardons que s’entregaran seran segons el punt 8 de l’AR.

Et recordem que les embarcacions amb el número de vela BIS no es tenen en compte a l’hora d’optar a premi. També que per establir el guanyador de Millor Club i de la Categoria Vintage s’utilitzarà la classificació General no oficial que es publicarà a cada seu de la regata.

Patrocinadors oficials
Cercar
Segueix-nos
Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email