Seguint amb les recomanacions de les autoritats sanitàries, des de l’organització de la XIX Interclubs Empordà treballem per garantir la màxima seguretat i higiene a tots els participants i persones involucrades a l’esdeveniment.

En aquest sentit hem adaptat el format de la regata i aplicarem les següents mesures. Consulta-les i ajudan’s a que l’edició 2020 de la regata sigui el més segura possible!

  • Els ja clàssics esmorzar i l’Interclubs Meeting Point que tenien lloc a les quatre etapes de la competició no es celebraran. Renunciem a aquests dos punts de trobada per tal d’evitar el risc de contagi però tornem a l’aigua amb més ganes de navegar que mai! Tot i així, a cada seu es podrà entregar un pícnic, o no, en funció de cada fase a cada embarcació. Consulta el programa abans de cada etapa per més informació!
  • L’Oficina de Regata serà virtual! Enguany caldrà fer on line la majoria dels tràmits de les seves diferents etapes. És el cas, per exemple, de protestes o sol·licituds de revisió de resultats… L’únic tràmit que serà presencial seran les audiències de les protestes presentades. El Taulell Oficinal d’Anuncis (T.O.A.) podrà consultar-se únicament des de la web de la Interclubs al següent enllaç.
  • La reunió de patrons es traslladarà a la radio VHF, des d’on els participants rebran les instruccions dels diferents recorreguts.
  • Recorda que el registres de cada fase caldrà fer-loS on line, a través del TOA Virtual.
  • Recomanem que almenys un membre de la tripulació passi per oficina de regata el primer dia de competició per tal de recollir l’obsequi de la regata de cada embarcació.

La Secretaria de regata es desplaçarà igualment a les diferents seus per tal de representar a l’Organització, coordinar l’esdeveniment i resoldre qualsevol dubte.

 

Patrocinadors oficials
Cercar
Segueix-nos
Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email